Hoppa till navigationen
Hoppa till innehållet

Vad händer med din idé?

När din idé kommit in till oss tilldelas du en handläggare som tillsammans med dig bestämmer hur vi bäst går vidare med idén. Det är viktigt att komma ihåg att processen från idé till färdig lösning tar olika lång tid. Självklart äger du rätten till din egna idé och den kommer att behandlas under sekretess så länge som du önskar det.

Vad vi gör 

Kvinna-med-en-mobiltelefon.jpg

Öppna och dolda idéer

På idéplats.se samlar vi också på idéer, lösningar, behov och problem utan idéägaranspråk! Öppna idéer kan du kommentera och “gilla” om du har skapat ett användarkonto. Öppna idéer kan även vara idéer som vi har arbetat klart med.

Registrera dig

En-person-petar-på-en-handdator.jpg
Aktuellt

Idégala 25:e oktober

Vetenskapens hus, Luleå, kl. 15-20
Vi anordnar under rosa oktober en idégala tillsammans med Bröstcancerföreningen i Norrbotten. Du får där ta del av vårt projekt som nu pågår för att hjälpa patienter med cancersjukdom att utveckla sina idéer inom hälso- och sjukvården i Norrbotten. Naturligtvis får du också möjlighet träffa oss och höra mer Region Norrbottens satsning på ideplats.se.

Program och anmälan hittar du här www.norrbotten.se/din-ide

Registrera dig Spela film

Region Norrbotten arbetar ständigt med att förbättra hälso- och sjukvården.

Det handlar både om att effektivisera arbetet och att ge medborgarna bättre vård och service.

Med din hjälp kan vi nå dit!

Mer om Region Norrbotten

panel-figure.png

Registrera dig här!

Här registerar du en egen användarprofil. Då kan du skicka in din idé till oss för vidare handläggning eller ta del av andras öppna idéer och ge feedback.